Slagharenverzamelwebsite verwelkomt dertigduizendste bezoeker

Deze week verwelkomde de website www.deslagharenverzamelaar.com de dertigduizendste Slagharenliefhebber op www.deslagharenverzamelaar.com. Bijna 7000 (6843 om precies te zijn) unieke bezoekers weten, de website nu te vinden. De facebookpagina - www.facebook.com/slagharenverzamelaar -  bereikte deze week 550 zogenaamde 'vind-ik-leuks'. 

 

De website en facebookpagina's - begonnen als eerste initiatieven (eigenlijk als online 'verzamelplakboeken') om alle beschikbare informatie over Slagharen, etc. te ordenen - en verzamelt nieuws, Slagharensouvenirs, video's, artikelen, etc. Kort samengevat: eigenlijk alles wat met het heden (nieuws) en verleden (historie) van Attractie- en Vakantiepark Slagharen, de aanverwante parken (PonyparkCity Collendoorn, Dreamland, Freizeitpark Kirchhorst, Loudoun Castle, OK Corral) en de toenmalige oprichter te maken heeft. Andere initiatieven op social media volgden en leverden leuke contacten op. 

 

De website blijft in ontwikkeling, dat maakt dat sommige pagina's (nog) zijn afgeschermd zijn door middel van een wachtwoord en niet openbaar te bezoeken zijn. Immers elke dag gebeuren weer nieuwe dingen...

 

Wij zijn dankbaar voor een ieder die heeft meegewerkt, artikelen, foto's, etc. stuurden. Deze blijven welkom! Wij zijn dankbaar voor uw belangstelling en bezoek en hopen dat u ons regelmatig even bezoekt, ook kunt u ons liken en volgen via www.facebook.com/slagharenverzamelaar. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0