2021

Ontdek Slagharen in tastbare herinneringen

Slagharen Souvenirs

 


Souvenirs in de verzameling...

Slagharen Souvenirs

2021


Gezocht/ Nog te verzamelen...

Slagharen Souvenirs

2021


  

 

Welke Slagharen Souvenirs zijn er eigenlijk?

Een precieze catalogus  is er niet. Daarom is het zo leuk om dit met Slagharenliefhebbers uit te wisselen. Uitgegeven zijn onder andere: aanstekers, ansichtkaarten, aardewerk (asbakken, bekers, kop en schotelsets, vingerhoedjes, etc.), bankbiljetten, blikken, bordjes, cassettebandjes, cd's, drukwerk (als entreebewijzen, folders, flyers, posters, parkplattegronden, informatiemateriaal, enveloppen, etc.), flesopeners, glaswerk (longdrink-, bier-, thee- en borrelglazen), (bal)pennen, gokpenningen/-fiches, kaartspelen, keychords, knuffels, (koelkast)magneten, pony verzorgingssetjes, schoolspullen, souvenirmunten, stickers, speldjes, spellen, sleutelhangers, textiel (t-shirts, hand- en theedoeken, truien, zwemkleding, slippers, babyrompertjes, etc.), thee- en suikerlepeltjes, tasjes, thermobekers, vlaggen en vlaggetjes, vriendenboekjes, verzorgingsspullen (geltubes, verzorgingsset, etc.) en nog veel meer. 

 

Wil je weten hoe de Slagharenverzameling begon? Lees dan hier verder!

 

 

(Nog) niet alles in deze collectie

Er zijn honderden verschillende soorten en kleuren Slagharen Souvenirs uitgegeven, dat niet alles in de collectie van 'De Slagharenverzamelaar' is opgenomen. 

 

Er is helaas geen compleet overzicht van hoeveel en wat er door de jaren heen aan Slagharen Souvenirs is uitgegeven. Souvenirs zijn bijvoorbeeld uit de handel genomen of kapot gegaan en dus soms niet meer verkrijgbaar. 

 

Via diverse Slagharenverzamelaars is er door de jaren heen wel een completer beeld ontstaan en heeft 'De Slagharenverzamelaar' ook foto's bewaard van Slagharen Souvenirs die niet in de collectie zijn opgenomen, maar wel bestaan. Zo krijgen we met elkaar een completer beeld. 

 

Dus ook het insturen van foto's van Slagharen Souvenirs is van harte welkom! 

 

Wil je je Slagharen Souvenirs kwijt en wil je die een goede plek geven?

Slagharen Souvenirs zijn bij 'De Slagharenverzamelaar' van harte welkom. Neem gerust contact op via het contactformulier of de chat.  Kijk ook eens op www.facebook.com/slagharenverzamelaar.