Veelgestelde vragen

Op deze pagina, beantwoorden we de meest gestelde vragen... 

 

Waarom de website 'De Slagharenverzamelaar'?

Over het waarom van dit initiatief, leest u hier

 

Is dit een officiële webpagina van het Attractie- en Vakantiepark Slagharen?

Nee, deze pagina is geen officiële website van het Attractie- en Vakantiepark Slagharen, noch van de parken PonyparkCity Collendoorn, OK Corral of Dreamland. 'De Slagharenverzamelaar' is het allereerste èn initiatief waarbij beschikbare informatie over het 'Attractie- en Vakantiepark Slagharen' en de oorspronkelijke oprichter 'Johannes Hendrikus Bembom' en de daaruit voortgekomen ontwikkelingen, chronologisch bij elkaar zijn gebracht via deze website. 

 

Bij het bekijken van deze website kom ik pagina's tegen waar gevraagd wordt om een wachtwoord?

 Dat klopt. Die pagina's zijn (nog) niet klaar en nog onder constructie. Deze zijn dus nog niet openbaar toegankelijk. U kunt zich hier voor dus ook niet registreren. Onze excuses hiervoor, wij nodigen u uit het later nog eens te proberen. 

 

Hoelang bestaat 'De Slagharenverzamelaar'?

De Slagharenverzamelaar verzamelt al jarenlang Slagharensouvenirs. In 2012 is 'De Slagharenverzamelaar' begonnen met het chronologisch bijhouden van een Facebookpagina. Aanvankelijk gebeurde dit anoniem. 'De Slagharenverzamelaar' werd daarmee het allereerste initiatief die consequent - de veelal versnipperde - informatie, bijeenbracht. Begin 2016 is gestart met de voorbereidingen voor een aparte website, www.deslagharenverzamelaar.com. 

 

'De Slagharenverzamelaar', een vrijwillig initiatief

'De Slagharenverzamelaar' is een vrijwillige initiatief bij wijze van hobby en heeft geen commercieel winstoogmerk, initiatief of belang.

 

Is er een relatie met 'Slagharen Fans' of 'Looopings.nl'?

Er is geen samenwerkingsrelatie of afgesproken samenwerking met 'Slagharen Fans' en/ of 'Looopings'. 

 

Waarin onderscheiden 'De Slagharenverzamelaar' en 'Slagharen Fans' zich?

'De Slagharenverzamelaar' richt zich niet alleen op nieuws en nieuwe ontwikkelingen, maar ook op de (park)geschiedenis, aanverwante parken en onderwerpen en het verzamelen van Slagharensouvenirs. 'De Slagharenverzamelaar' kent een langere geschiedenis (sinds 2012) en is langer actief dan 'Slagharen Fans'. 

  

Hoe kunt u contact opnemen met 'De Slagharenverzamelaar'? 

Om in contact te komen met 'De Slagharenverzamelaar', kunt u een e-mail sturen aan: slagharenverzamelaar@hotmail.com of reageren door middel van het contactformulier op deze website. 

 

Waar vindt ik informatie over privacy?

Zie daarvoor het 'Privacy Statement' van 'De Slagharenverzamelaar.