De Slagharenverzameling

Een verzameling die begon met één blauw Slagharenblikje de uit handen van meneer Bemboom zelf... Inmiddels uitgegroeid tot een collectie van honderden verschillende 'Slagharen Souvenirs'. De Slagharenverzameling is in te delen in drie hoofd categorieën: Artikelen Archief, Slagharen Souvenirs, Slagharen video's. 

 

Kranten/ Tijdschriften/ Internet...

Artikelen Archief

Wat vind je in het Artikelen Archief?

Je vindt hier allerlei (digitale) artikelen door de jaren heen. De artikelen zijn afkomstig uit kranten, tijdschriften en van het internet.

 

De artikelen gaan over Slagharen, meneer Bemboom en diens familie en aanverwante onderwerpen of artikelen waarin Slagharen wordt genoemd. 

 

Tastbare herinneringen...

Slagharen Souvenirs

Welke Slagharen Souvenirs zijn er?

Er zijn echt ongelooflijk veel verschillende soorten Slagharen Souvenirs uitgegeven tijdens de bestaansgeschiedenis van Attractie- en Vakantiepark Slagharen. 

 

Niet alles in de collectie

Er zijn zoveel verschillende soorten en kleuren Slagharen Souvenirs uitgegeven, dat niet alles in de collectie van 'De Slagharenverzamelaar' is opgenomen. 

 

Er is geen compleet overzicht van hoeveel en wat er door de jaren heen aan Slagharen Souvenirs is uitgegeven. Artikelen zijn bijvoorbeeld uit de handel genomen of kapot gegaan en dus soms niet meer verkrijgbaar. 

 

Via diverse verzamelaars is er door de jaren heen wel een completer beeld ontstaan en heeft 'De Slagharenverzamelaar' ook foto's bewaard van Slagharenn Souvenirs die niet in de collectie zijn opgenomen, maar wel bestaan. Dus ook foto's van Slagharen Souvenirs zijn van harte welkom!

 

Wil je je Slagharen Souvenirs kwijt en wil je die een goede plek geven?

Slagharen Souvenirs zijn bij 'De Slagharenverzamelaar' van harte welkom. Neem gerust contact op via het contactformulier of de chat.  

 

In beeld en geluid...

Slagharen video's

Hoe zag Slagharen er uit?

Beeldmateriaal uit Slagharen, is er door de jaren heen ook gemaakt... 

 

Vroeger nog schaars, maar nu heeft bijna iedereen een smartphone met camera... Van filmrol tot vlog: geniet van de beeldopnamen die in Slagharen werden gemaakt. Opnames van bezoekers of professionals die een beeld geven van Slagharen door de jaren heen... Veel kijkplezier!

 

Abonneert u op ons kanaal:
Abonnieren Sie auch:
Also subscribe to:
Inscrivez-vous également à:

 

Welke Slagharen Souvenirs zijn er eigenlijk? 

 

Uitgegeven zijn o.a.: aanstekers, ansichtkaarten, aardewerk (asbakken, bekers, bordjes, kop en schotels, vingerhoedjes, etc.), bankbiljetten, blikken, bordjes, cassettebandjes, cd's, drukwerk (als entreebewijzen, folders, flyers,  posters, parkplattegronden, informatiemateriaal, enveloppen, etc.), flesopeners, glaswerk (longdrink-, bier-, thee- en borrelglazen), (bal)pennen, gokpenningen/ -fiches, kaartspelen, keychords, knuffels, (koelkast)magneten, schoolspullen, souvenirmunten, stickers, speldjes, spellen, sleutelhangers, textiel (t-shirts, hand- en theedoeken, truien, zwemkleding, slippers, babyrompers, etc.), thee- en suikerlepetjes, tasjes, thermobekers, vlaggen en vlaggetjes, vriendenboekjes, verzorgingsspullen (geltubes, etc.) en nog veel meer...

 

Wil je weten hoe de Slagharenverzameling begon? Lees dan hier verder!