30. november 2020
In week 48 verwelkomde www.deslagharenverzamelaar.com de 10.000e unieke bezoeker op de website voor mensen met een passie voor Attractie- en Vakantiepark Slagharen. Leuk dat jullie zoveel belangstelling tonen!
28. juni 2020
Theme Park Science onderzocht in samenwerking met Attractiepark Slagharen, Universiteit Twente en TüV Nederland de wetenschap achter de pretparken. In totaal komen er voorlopig 6 afleveringen uit Slagharen! "We gaan vooral alles rondom g-krachten uitleggen en we eindigen met een echte test op de Gold Rush! Dus waanzinnige beelden.", beloven ze! "Het idee is ontstaan vanuit een zoektocht naar juiste informatie op internet over de diepere laag achter de pretparkwereld.

19. april 2020
Deze week verwelkomde de website www.deslagharenverzamelaar.com de dertigduizendste Slagharenliefhebber op www.deslagharenverzamelaar.com. Bijna 7000 (6843 om precies te zijn) unieke bezoekers weten, de website nu te vinden. De facebookpagina - www.facebook.com/slagharenverzamelaar - bereikte deze week 550 zogenaamde 'vind-ik-leuks'.