Bestel nu dit prachtige verzamelboek: Henk Bemboom's 'Rollercoaster Life' in 'Een Wereld van Plezier'

Een familiebedrijf, met in de hoogtijdagen pretparken door heel Europa...

 

In dit niet eerder verschenen boek, 'Henk Bemboom's ‘Rollercoaster Life’ in ‘Een Wereld van Plezier’ worden de lezers meegenomen in het indrukwekkende leven van Henk Bemboom: Hij is de oprichter en grondlegger van toen ‘Shetland Pony Park Slagharen’, nu ‘Attractie- en Vakantiepark Slagharen’. 

 

Als kind kreeg hij het koopmanschap met de paplepel ingegoten kreeg en werd gevormd door de vroege dood van zijn vader.  In bijna 60 jaar groeide dit vakantiepark uit tot ‘Attractie- en Vakantiepark Slagharen’. Eén van de meest bezochte attracties van Nederland. Henk Bemboom ontwikkelde zich tot pionier in de recreatie- en amusementsindustrie door vakantiehuisjes met een eigen pony te gaan verhuren. Duizenden gezinnen vierden hun vakantie in Slagharen. 

 

Opgenomen werd hij in ‘The Hall of Fame’ van de International Association of Amusement Parks and Attractions (IAAPA) in Florida (Verenigde Staten) vanwege het bedenken van de wereldwijd overgenomen ‘All-in Toegangsprijs’ voor amusementsparken…

 

Ruim 77 Bembom Rides: Spectaculaire attracties op 36 locaties in 15 verschillende landen… Een familiebedrijf, met in de hoogtijdagen pretparken door heel Europa: Ponypark Slagharen (NL), OK Corral (F) Recreatiepark Collendoorn (NL), Freizeitpark Kirchhorst (D), Schloss Dankern (D), Bembom Brothers Dreamland (GB), Bembom Rides LTD, etc.

 

Hierover lees je allemaal in dit prachtige en allereerste overzichtswerk over het verbazingwekkende leven van Henk Bemboom.

 

Overige specificaties

 • Nederlandstalig;
 • 1e druk 2022, ISBN 9789090364292;
 • Softcover, afmetingen 17 x 24 cm;
 • 159 bladzijden;

Lees ook de geweldige recensie op: https://www.looopings.nl/weblog/21085/Van-ponys-tot-pretparkimperium-nieuw-boek-over-de-oprichter-van-Attractiepark-Slagharen.html

Wat kost het boek?

 € 19,95 euro, exclusief verzend- en verpakkingskosten. 

 

Verzending en verpakking

De boeken worden verzonden via POST NL. De boeken worden verzonden als brievenbuspakket in een stevige kartonnen envelop of geschenkdoosje. Boeken vallen niet onder het herroepingsrecht.

Ik woon in NEDERLAND:

Hoe kan ik dit boek bestellen?

Prijs per boek: € 24,95 euro, inclusief verzend- en verpakkingskosten binnen Nederland. (De verzending geschiedt via de verzending via POST NL, brievenbuspakket met track & trace tot maximaal 2 kg). Bij afwijkende bestellingen, kunnen afwijkende verzendtarieven gelden.

 1. Vul het onderstaande bestelformulier via de webshop in en bestel via de winkelwagen;
 2. Maak € 24,95 euro over naar rekeningnummer NL84 KNAB 0511 9993 13 t.n.v. The Rollercoaster Writer.
 3. Vermeldt in uw overschrijving uw < voor- en achternaam, straat en huisnummer, postcode en plaats, e-mailadres >;
 4. Als de betaling is ontvangen, wordt het boek naar uw opgegeven adres toegestuurd;

Direct bestellen via Marktplaats kan ook: 

https://link.marktplaats.nl/m1960536516

Ik woon in BELGIË/ DUITSLAND:

Hoe kan ik dit boek bestellen?

Prijs per boek: € 28,95 euro, inclusief verzend- en verpakkingskosten naar België en Duitsland (Op basis van verzending via POST NL, brievenbuspakket met track & trace tot 500 gram). Bij afwijkende bestellingen, kunnen afwijkende verzendtarieven gelden.

 1. Vul het onderstaande bestelformulier via de webshop in en bestel via de winkelwagen;
 2. Maak € 28,95 euro over naar rekeningnummer NL84 KNAB 0511 9993 13 t.n.v. The Rollercoaster Writer.
 3. Vermeldt in uw overschrijving uw < voor- en achternaam, straat en huisnummer, postcode en plaats, e-mailadres >;
 4. Als de betaling is ontvangen, wordt het boek naar uw opgegeven adres toegestuurd;

Direct bestellen via Marktplaats kan ook: 

https://link.marktplaats.nl/m1960536516

(per 01-04-2023 vrijgesteld van omzetbelasting o.g.v. artikel 25 Wet OB.)


Henk Bemboom's 'Rollercoaster Life' in 'Een Wereld van Plezier'

In dit niet eerder verschenen Jubileumboek, 'Henk Bemboom's ‘Rollercoaster Life’ in ‘Een Wereld van Plezier’ worden de lezers meegenomen in het indrukwekkende leven van Henk Bemboom: Hij is de oprichter en grondlegger van toen ‘Shetland Pony Park Slagharen’, nu ‘Attractie- en Vakantiepark Slagharen’.

 

Als kind kreeg hij het koopmanschap met de paplepel ingegoten kreeg en werd gevormd door de vroege dood van zijn vader.  In bijna 60 jaar groeide dit vakantiepark uit tot ‘Attractie- en Vakantiepark Slagharen’. Eén van de meest bezochte attracties van Nederland. Henk Bemboom ontwikkelde zich tot pionier in de recreatie- en amusementsindustrie door vakantiehuisjes met een eigen pony te gaan verhuren. Duizenden gezinnen vierden hun vakantie in Slagharen. 

 

Opgenomen werd hij in ‘The Hall of Fame’ van de International Association of Amusement Parks and Attractions (IAAPA) in Florida (Verenigde Staten) vanwege het bedenken van de wereldwijd overgenomen ‘All-in Toegangsprijs’ voor amusementsparken…

 

Ruim 77 Bembom Rides: Spectaculaire attracties op 36 locaties in 15 verschillende landen… Een familiebedrijf, met in de hoogtijdagen pretparken door heel Europa: Ponypark Slagharen (NL), OK Corral (F) Recreatiepark Collendoorn (NL), Freizeitpark Kirchhorst (D), Schloss Dankern (D), Bembom Brothers Dreamland (GB), Bembom Rides LTD, etc.

Hierover lees je allemaal in dit prachtige en allereerste overzichtswerk over het verbazingwekkende leven van Henk Bemboom.

 

Overige informatie:

 • 1e druk 2022, ISBN 9789090364292;
 • Nederlandstalig;
 • Softcover, afmetingen 17 x 24 cm;
 • 159 bladzijden;
 • De boeken worden binnen Nederland verzonden via POST NL;
 • De boeken worden verzonden als brievenbuspakket in een stevige kartonnen envelop of geschenkdoosje; 
 • Boeken vallen niet onder het herroepingsrecht; 
 • Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij per 01-04-2023 geen omzetbelasting.
Henk Bemboom's Rollercoaster Life in Een Wereld van Plezier

€ 19,95

 • 0,4 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: Binnen 14 dagen (verzending via Post NL)

Reactie schrijven

Commentaren: 0