2023 Red Rock Cottages

Gefaseerde vervanging van de Colorado Caravans uit 1993...

'Vernieuwingsslag' voor Vakantiepark Slagharen

16 december 2022, Vakantiepark Slagharen kondigt een 'vernieuwingsslag' aan met de komst van een nieuw type vakantie accommodatie: de 'Red Rock Cottage'. De nieuwe vakantiehuisjes ontlenen hun naam aan 'Red Rocks Park', gelegen aan de voet van de Rocky Mountains in de Amerikaanse staat Colorado. Daarmee knipoogt Slagharen naar de oude Colorado-stacaravans. Voor de realisatie werkt Slagharen samen met leverancier BeHome uit het Belgische Stekene en het bedrijf Griftdijk uit Soesterberg.

 

'Colorado Caravans' verdwijnen gefaseerd uit 'Colorado City'

Het is in de winter van 2022/ 2023. Slagharen begint - na bijna 30 jaar - met het afslepen van de in 1993 geplaatste stacaravans: door Slagharen verhuurt als vakantieaccommodaties van het type 'Colorado Caravan'. De reden daarvoor is de introductie van nieuwe vakantieaccommodaties. Slagharen verwelkomt 40 nieuwe nieuwe vakantiehuisjes, de 'Red Rock Cottages'. Ze komen op de plek van de 'Colorado Caravans' in 'Colorado City', gelegen achter het American Circus Theater op korte loopafstand van het attractiepark.

 

Indeling 'Red Rock Cottages'

Geschikt zijn de 'Red Rock Cottages' voor gezinnen of groepen van maximaal 6 personen. Elke 'Red Rock Cottage' bestaat uit een woonkamer met een televisie, 3 slaapkamers (voorzien van elk 2 boxspring bedden) en twee badkamers met een douche. Verder zijn de 'Red Rock Cottages' voorzien van een ingerichte keuken met een vaatwasser en een magnetron. 

 

Vanaf 31 maart 2023 worden de 'Red Rock Cottages' in gebruik genomen. 

 

Reserveren kan via: www.slagharen.com. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0