Heb jij een leuk idee?

Heb jij een leuk idee, een aanbeveling, een suggestie ter verbetering? Laat dat op deze pagina achter!

Heb jij een leuk idee voor 'De Slagharenverzamelaar', het Attractie- en Vakantiepark Slagharen, PonyparkCity Collendoorn of OK Corral?

De leukste en succesvolle dingen beginnen bij het dromen en fantaseren er over. Heb jij een leuk idee, een wens, een suggestie of een aanbeveling voor het Attractie- en Vakantiepark Slagharen, PonyparkCity Collendoorn, OK Corral?

 

Schroom niet om jouw idee of fantasie via 'De Slagharenverzamelaar' pagina te delen. Dat kan door een contactformulier in te vullen. 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Goed om te weten...

 

Dromen en fantasieën blijven soms dromen en fantasieën. Dit is geen officiële pagina van het Attractie- en Vakantiepark Slagharen of één van de andere parken en daarom is het goed om te vermelden dat natuurlijk niet alle ideeën overgenomen worden. We zijn hier graag duidelijk om teleurstellingen te voorkomen. 

 


Commentaren: 1
  • #1

    Monique (maandag, 23 april 2018 22:10)

    Mijn kids hebben het erg naar hun zin in het park maar missen nog 2 attracties. Voor aan de kant achter het schommelschip op het grasveld een dark ride zoals el paso in bobbejaanland. Hopelijk is dan hetg koffietentje appaloosa dan ook meer in trek en open. En achter het reuzenrad een houten achtbaan. Evtentueel waaebij je de strijd met elkaar aan gaat.