De Wild West Summernights

Slagharen Wild West Summernights (24 juli tot en met 17 augustus 2024)

Slagharen, 9 juli 2024 - Een dorpsplein vol livemuziek, vlaggetjes en lampjes. Deze maand begint de Wild West Summer in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Het park wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een bruisend dorp uit het Wilde Westen van 1860. 

 

Het wordt volgens het attractiepark een feest voor jong en oud: "waar je kunt genieten van meer dan 30 attracties, shows, verschillende soorten eten en straatentertainment". Het is de bedoeling dat de entourage een mix gaat worden van dorpsfeesten in Nederland en het Wilde Westen van 1860. 

 

Stuntshow

Het is zomer in Slagharen! Het dorp is uitgelopen voor alle festiviteiten. Één van de hoogtepunten van het zomerprogramma is een speciale stuntbattle tussen cowboys Joshua Inglewood, George Sullivan en Daniel McGintyre. Ze strijden om de titel 'de stoerste cowboy van Slagharen'. In de spectaculaire show laten de cowboys hun tofste skills zien! Het publiek bepaalt wie de winnaar is

Optredens

Het park is tijdens 8 zomeravonden langer geopend dan gebruikelijk, namelijk tot 21.00 uur. Tijdens deze Wild West Summer Nights zijn er onder andere optredens van Monique Smit, Steven Kazàn, Gebroeders Ko en Samantha Steenwijk. Een aantal attracties is daarnaast extra lang geopend. Zo zijn onder andere de Free Fall, Gold Rush en Big Wheel tot laat open om een ritje te maken. 

 

Het verlichte foodplein is het middelpunt van de Wild West Summer Nights, met een cocktailbar, speciaalbiertjes en ijsjes. "Het is de perfecte gelegenheid om samen met vrienden en familie een magische zomeravond te beleven in het Wilde Westen", aldus Slagharen. 

 

Attractie- & Vakantiepark Slagharen organiseert jaarlijks speciale activiteiten in de zomer. Vorig jaar bestond het park 60 jaar en waren er allerlei festiviteiten rondom dit jubileum. Ook werd de vernieuwde Red Bandits Adventure feestelijk geopend. 

De Wild West Summer Nights vinden plaats op woensdag en zaterdag van 24 juli tot en met 17 augustus, het park is op deze dagen tot 21.00 uur geopend. Voor meer informatie kijk op www.slagharen.com. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0