Slagharen's 'Hall of fame'

'Henk Bemboom waardeerde alle mensen die voor hem werkten...'

 

Slagharen had nimmer zo kunnen uitgroeien, zonder de inzet van zoveel mensen, jong, oud, man, vrouw... Als attractiemedewerker, monteur, verkoper, tuinonderhoud, manager, oliebollenbakker, entertainer, enzovoorts, enzovoorts. In het verloop der geschiedenis van 'Shetland Pony Park Slagharen' naar 'Attractie- en Vakantiepark Slagharen' vonden honderden mensen werk, zowel voor als achter de schermen van het park.

 

Elke medewerker leverde of levert zijn bijdrage aan alle voorkomende werkzaamheden die op het park moesten of moeten plaatsvinden. Een aantal van die karakteristieke medewerkers zijn te vinden in de 'Slagharen's 'Hall of fame' op deze website. 

 

Deze rubriek heeft niet tot doel om mensen te passeren of teleur te stellen: deze rubriek is doorlopend in ontwikkeling, dus is (nog lang) niet compleet. 

 

Vind jij van jezelf of van iemand anders dat je ontbreekt in deze categorie, lever dan jouw of diens verhaal met foto's en/ of video's aan en wie weet plaatsen wij deze in 'Slagharen's Hall of fame'. Aanleveren kan via e-mail: slagharenverzamelaar@hotmail.com